Publicitate

Liderul PSD Marcel Ciolacu, afirma, dupa o plimbare în sectorul 1, ca oriunde ai merge, ceea ce odata se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, banci si cosuri de gunoi rupte sau lipsa si, peste toate, multa, foarte multa mizerie. ”Plimbarea facuta mi-a aratat un lucru clar, ca sunteti perfect compatibila cu dezastrul administrativ, cu gunoiul si cu risipa”m este mesajul sau pentru primarul Clotilde Armand.
”8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei si-n mijlocul strazii, chiar lânga #SalaPalatului, mi-au amintit ca doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin Bucuresti. De ce nu? – mi-am zis. Trebuie sa fie multe de vazut în #Sectorul1, odata cel mai frumos sector al Bucurestiului. Am ales totusi sa ma plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria sobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, stiind ca toti cei care au urmat-o regreta acum enorm încrederea acordata doamnei. Am pornit asadar în plimbare într-o tacere asurzitoare – niciun zgomot de santier, nicio schela pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o scoala sau gradinita, la oricare dintre investitiile cele promise în urma cu doi ani. Nimic din cele cu care va laudati pe Facebook, nu exista în realitate, doamna Armand! Cu toate acestea, de unde atâtea deseuri din constructii pe #DrumulStegarului, doamna? Stiu, veti spune ca am ales o zona de periferie, plina de tone de gunoi, doar ca sa va ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva sa ne plimbam daca Promenada VERDE, promisa în campanie, e doar o vorba goala si restul gunoi? ”, scrie Ciolacu ironic pe Facebook, prezentând si imagini din timpul plimbarii prin Bucuresti.

El mentioneaza ca o plimbare pe strazi, prin cartiere, arata ca ”sacii de gunoi stau de zile întregi pe #StradaPajurei 7A, pe #Nades e mai rau decât pe Stegarului”, iar în capat, pe #StradaMânastireaDealul, gunoi. ”Dupa colt, pe #BucurestiiNoi 202, iar gunoi. În fata la SNSPA, pe #Bld.Expozitiei 30, alti saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odata se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, banci si cosuri de gunoi rupte sau lipsa si, peste toate, multa, foarte multa mizerie. Un Sector al gunoaielor! Las mai jos fotografiile facute în plimbare. Nu pentru dumneavoastra, cei care locuiti în Sectorul 1 si care va izbiti zi de zi de muntii de gunoaie. Ci pentru doamna Armand care, neobisnuita sa mearga pe strada, poate va vedea strada aici, pe Facebook”, afrima liderul PSD.

El are si un Post Scriptum: ”Nu va multumesc pentru invitatie, doamna Armand! Desi incompatibila cu functia publica pe care o detineti, plimbarea facuta mi-a aratat un lucru clar: ca sunteti perfect compatibila cu dezastrul administrativ, cu gunoiul si cu risipa. Probabil îi urâti extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât sa-i pedepsiti atât de rau!”

Ce spune Clotilde Armand, primarul Sectorului 1

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand i-a raspuns liderului PSD Marcel Ciolacu, care a scris ca în sector este murdar, iar gunoiul nu este ridicat, spunându-i ca de fapt a vazut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat si jefuit Sectorul 1. ”A iesit Marcel Ciolacu la plimbare (n-a avut curaj sa accepte provocarea mea sa mergem împreuna) si-a vazut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat si jefuit Sectorul 1. Domn’ Marcel… îmi pare tare rau ca n-ati mai gasit diamante în Sectorul 1. A mai ramas putin gunoi de ridicat dupa PSD. O sa-l ridicam definitiv si vom curata orasul nostru de mizeria în care l-ati lasat”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

 

Citește toată știrea

Ciolacu şi Clotilde Armand, contre pe Facebook pe tema curăţeniei din Sectorul 1. Cine are dreptate?
Publicitate