Publicitate

Chiar asa stimati telespectatori, iata câteva ipostaze de la o abordare revolutionara a felului în care se pot face afaceri. În prima fotografie, city managerul Petru Movila lucreaza în timpul somnului la o întâlnire de tip conferinta a pompierilor ieseni. 

Se observa sala plina cu gradati de diverse ranguri si marimi, îmbracati în uniforme cu fireturi si pampoane, asezati pe scaune cazone, cu spatar de lemn, poate usor tapitat. City managerul poarta, dupa cum observam, echipament de lucru în conditii dificile, format din geaca de piele încheiata pâna sus, cu telefon de serviciu în mâna dreapta. Scaunul sau are spatar din piele, este confortabil si asigura o buna ventilare a salelor.

În a doua fotografie, city managerul lucreaza în timpul somnului la un seminar la Miroslava, este îmbracat lejer, descheiat la camasa si cu telefonul în mâna stânga. Somnicul onorabilului functionar a durat de fiecare data pâna la 30 de minute, asadar un total de 60 de minute la cele doua job-uri. Sa luam acum leafa sa de 10.000 de ron pe luna si sa o împartim la 25, numarul zilelor lucratoare. Rezulta 400 de ron pe zi, adica, daca împartim la 8, numarul orelor de munca, rezulta 50 de ron. Iata asadar o metoda prin care se pot câstiga 50 de ron pe ora în timpul somnului. Ingenioasa solutie, demna, într-adevar, de un city manager.

Facem apel la întelegerea dumneavoastra, stimati telespectatori, ca city managerul are familie de întretinut, casa de reparat, si mai presus de toate are de platit pensie alimentara, pentru un copil pe care nu l-a recunoscut initial, fiind obligat de instanta sa aiba grija, prin urmare el trebuie sa produca cât mai multi bani, inclusiv, dupa cum se vede, în timpul somnului. Vrednic este, vrednic este!!

Je suis Costel Alexe

Vrednic este si Costel Alexe, stimabililor, oricât ati spune dumneavcoastra altceva despre el! Pentru ca, iata, de-un paregzamplu, deunazi, venind noi de la Pascani spre Iasi am observat pe marginea drumului nenumarate panouri publicitare – care tin de firma fratelui –  cu îndemnul de a merge la Arcaland, adica la domeniul gospodarului Alexe de la Sculeni, acolo unde a strâns animaluri felurite, multe si diverse, unele de care nici macar batrânul Noe nu avea cunostinta, câta vreme evolutionismul a pornit imediat dupa potop.

Oare mai exista vreo asemanare între mosul biblic si Alexe? Greu de spus, mai ales ca Noe era un om drept, dupa cum spune Veciul Testament, deci nu credem sa fi avut dosar la DNA. La Arcaland se gaseste, dupa cum putini stiu, pusa sub ordin de confiscare, tabla pentru care Alexe da cu subsemnatul la cremenal, care trebuie sa stea acolo pâna la sfârsitul procesului. Dar, ia, imaginati-va un pic, daca fiecare vizitator ar lua drept suvenir câte o bucatica de tabla? Asa este ca în doua luni ar disparea probele, fara ca pentru aceasta sa fie vinovat cu ceva ipochimenul? Este! Prin urmare, lansam operatiunea “Fii complice cu Costel!” sub sloganul “Je suis Noe, pardon, Costel Alexe!. Vrednic este!”

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

City managerul oraşului, domnul Petru Movilă, a patentat o aplicaţie prin care poţi câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului
Publicitate