Publicitate

Compania aeriana Wizz Air va gazdui 21 de evenimente de recrutare, în lunile august si septembrie, în sapte orase din România pentru a angaja, pâna la finalul acestui an, o suta de noi însotitori de zbor.
Potrivit unui comunicat de presa al operatorului aerian, transmis marti AGERPRES, câte patru sesiuni de recrutare vor avea loc în Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, alte trei evenimente în Craiova, iar câte doua sesiuni în Timisoara, Sibiu si Bacau.

„Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa aplice în aceeasi zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene. Candidatii sunt asteptati sa soseasca prompt la ora 9:00 si sa fie pregatiti de o zi plina cu activitati, inclusiv o introducere personala, jocuri de rol situationale, un exercitiu de grup si un interviu individual. Wizz Air încurajeaza înscrierile însotitorilor de zbor experimentati, precum si pe cele ale doritorilor fara experienta. Însotitorii de zbor se pot astepta la salarii competitive, suplimentate de plati pentru sectoarele de zbor realizate, în functie de durata zborului, si de un procent din valoarea produselor vândute la bord, precum si la instruirea specifica industriei, o alocatie de pregatire pentru cele sase saptamâni de training, uniforma gratuita, bilete nelimitate cu reducere pentru angajati, un numar de bilete gratuite si reduceri pentru prieteni si familie si un program de lucru anuntat în fiecare luna. Însotitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos si multicultural, în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa, având acces la o varietate de ocazii interesante de a progresa în cariera în cele peste 50 de tari în care compania aeriana opereaza”, se arata în comunicat.

Însotitorii de zbor au, totodata, oportunitatea de a deveni viitori ambasadori Wizz.

Wizz Air opereaza o flota de 160 de aeronave Airbus A320 si A321, compania fiind listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. AGERPRES

Citește toată știrea

Compania aeriană Wizz Air caută însoţitori de zbor la Iaşi
Publicitate