Publicitate

Concursul de intrare în Rezidentiat în domeniile Medicina, Medicina Dentara si Farmacie are loc, duminica, în sase centre universitare. La acesta s-au înscris aproape 10.200 de candidati, care vor sustine un test-grila cu 200 de întrebari.
Duminica este organizat concursul de intrare în Rezidentiat în domeniile Medicina, medicina dentara si farmacie. Concursul se va desfasura în 6 centre universitare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Târgu Mures si Timisoara, cu o durata de 4 ore, sub forma de test-grila cu 200 de întrebari.

În acest an, la concurs s-au înscris 10.194 de candidati. Dintre acestia, 5.733 au optat pentru domeniul medicina, 2.331 pentru domeniul medicina dentara si 2.130 pentru domeniul farmacie. Candidatii au la dispozitie 4.327 locuri si posturi pentru domeniul medicina, 551 locuri pentru medicina dentara si 412 locuri si posturi pentru farmacie

Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obtinut, în limita locurilor/posturilor publicate pentru fiecare domeniu, în centrul universitar respectiv. Toate detaliile privind metodologia si desfasurarea concursului de Rezidentiat sunt publicate pe site-ul www.rezidentiat.ms.ro.

Citește toată știrea

Concurs rezidenţiat: Examenul are loc astăzi în şase centre universitare printre care şi Iaşi
Publicitate