Publicitate

Conspirationistul de extrema-dreapta Alex Jones a fost condamnat, vineri, sa plateasca 45,2 milioane de dolari parintilor unui baiat ucis în masacrul scolii Sandy Hook, din Connecticut, masacru a carui veridicitate el a negat-o. Aceasta suma se adauga celei de 4,1 milioane de dolari decisa deja de joi, relateaza AFP.
Suma de 4,1 milioane de dolari de joi a fost pentru daune compensatorii, iar cea de 45,2 milioane de dolari de vineri pentru daune punitive.

Wesley Ball, avocatul parintilor copilului ucis, a spus juriului: „Aveti capacitatea de a transmite un mesaj întregii tari, chiar si lumii (…). Si acesta este pentru a-l opri pe Alex Jones. Opriti monetizarea dezinformarii si a minciunilor”.

În 2012, un tânar înarmat cu o pusca semiautomata a ucis douazeci de copii si sase adulti în aceasta unitate din Connecticut. Evenimentul a stârnit teama în Statele Unite si a redeschis dezbaterea privind masurile de reglementare a vânzarii armelor de foc.

Mai mult, pe defapt.ro

Citește toată știrea

Conspiraționistul Alex Jones, obligat să plătească 49,3 milioane de dolari părinților unui băiat ucis în masacrul de la școala Sandy Hook. Jones afirmase că tragedia fusese o „înscenare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate