Publicitate

Tranzactie de milioane de euro în Iasi! Omul de afaceri Constantin Panainte, unul dintre dezvoltatorii care controleaza mai multe spatii logistice în Iasi, a cumparat prin firma Deco Dem Natura activele producatorului local de tevi metalice Technosteel LBR, societate aflata în reorganizare judiciara din anul 2018.
Constantin Panainte a confirmat informatia detinuta de “Ziarul de Iasi”, însa nu a dorit sa spuna la cât s-a ridicat tranzactia. Totusi, pe site-ul Casei de Insolventa Transilvania (CITR) Filiala Bucuresti SPRL, administratorul judiciar al societatii iesene, valoarea totala a bunurilor scoase la vânzare se ridica anul trecut la aproximativ 17,5 milioane euro fara TVA, respectiv 11.950.668 euro fara TVA terenul în suprafata totala de 93.102 mp – care are constructii în suprafata totala de 43.685 mp – si bunuri mobile (utilaje, linie tevi sudate tip Guzzeti, instalatie ambalare tevi, sistem de marcare industrial etc.) în valoare de 5.579.028 euro fara TVA.

Cititi si: Misterul comentariului fostului ministru Fenechiu la anuntul lui Muraru ca a depus plângere în urma demolarii hanului “Trei Sarmale”

Pe site-ul lichidatorului, respectiv Casa de Involventa Transilvania (CITR), bunurile utilajele înca mai sunt listate, terenul si halele nu. Raspunsurile oferite de Panainte nu lamuresc daca si acestea au fost sau nu achizitionate.

Complexul de cladiri Deco Dem Natura, detinut de Panainte, este situat pe Calea Chisinaului si ofera spatii logistice si de birouri pentru Fan Courier, una dintre cele mai puternice companii de curierat din tara.

Familia Panainte detine si hanul „Trei Sarmale”. La un moment dat, o firma din siajul fostului ministru Relu Fenechiu a intermediat o posibila vânzare a hanului “Trei Sarmale”. Mai mult, chiar în postare Fenechiu spune ca-l cunoaste pe proprietarul actual al imobilului. Surse din piata sustin insa ca relatia dintre cei doi merge mult mai departe.

Citește toată știrea

Constantin Panainte a cumpărat terenurile şi clădirile firmei Technosteel LBR. Bomba verii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate