Publicitate

La intrarea în Iasi dinspre Bucium s-au format în acesta dimineata cozi kilometrice. Soferii sunt foarte nemultumiti de situatia creata. În zona se lucreaza la înlocuirea unor conducte, iar din aceasta cauza traficul din zona, aglomerat si fara acest gen de interventie, a aproape impraticabil. 
“Începând cu data de 13 noiembrie 2023, pâna la 28 noiembrie 2023, vor fi impuse restrictii de trafic pe Soseaua Bucium, segmentul cuprins între intersectia cu str. Trei Fântâni si bld. Poitiers, ca parte a procesului de implementare a proiectului «Extinderea sistemului de apa si canalizare în zona metropolitana a Municipiului Iasi – zona Sud – Lot 1».

Aceste restrictii vor fi active în intervalul orar 05:00-22:00. Pentru a minimiza inconvenientele, încurajam conducatorii auto sa utilizeze rute alternative în timpul restrictiilor mentionate, evitând astfel zonele afectate de lucrarile în desfasurare. Ne pare rau pentru orice disconfort cauzat si va multumim pentru întelegerea dumneavoastra!”, a transmis firma care se ocupa de lucrarile din zona la sfârsitul saptamânii trecute.

Citește toată știrea

Cozi kilometrice la intrarea în Iaşi dinspre Bucium din cauza lucrărilor din zonă
Publicitate