Publicitate

O coloana de camioane, care se întinde pe aproape 20 de kilometri, s-a format la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei de la Siret, pe partea ucraineana. O coada de aproape doi kilometri se înregistreaza la Siret si pe sensul de iesire din tara. Masinile care transporta marfuri sunt nevoite sa astepte câteva zile, sustin soferii, pentru trecerea frontierei spre România, ca urmare a supraaglomerarii.
Purtatorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava, Ilie Poroh Seritan, sustine ca politistii de frontiera lucreaza la capacitatea maxima.

“Politistii de frontiera lucreaza la capacitatea maxima permisa de infrastructura punctului. Vorbim de cinci artere pe sensul de intrare si trei artere pe sensul de iesire. Activitatea politistilor de frontiera în ceea ce priveste controlul documentelor se realizeaza rapid, dar vorbim si de alte autoritati care îsi desfasoara activitatea în punctul de trecere a frontierei, care la rândul lor desfasoara controale cu privire la tranzitarea acestor camioane prin PTF Siret. Noi facem tot ceea ce este posibil ca si activitate a politistilor de frontiera, astfel încât sa reducem timpii de asteptare”, a afirmat Poroh pentru Agerpres.

O coada de aproape doi kilometri se înregistreaza la Siret si pe sensul de iesire din tara.

SURSA: obiectivdesuceava.ro

 

Citește toată știrea

Cozi pe aproape 20 de kilometri la Vama Siret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate