Publicitate

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Manchester United, alaturi de coechipierul Harry Maguire, au fost cei mai abuzati jucatori pe Twitter sezonul trecut, potrivit unui raport publicat marti de institutul Alan Turing si Ofcom.
Conform studiului, aproape trei sferturi din fotbalistii din Premier League au primit mesaje abuzive, iar unii dintre ei chiar zilnic.

Au fost analizate, printr-un algoritm special, 2.3 milioane de mesaje adresate jucatorilor din Premier League în primele cinci luni ale sezonului trecut.

Au fost identificate 60.000 de postari considerate abuzive, 68- dintre jucatorii din Premier League primind cel putin un mesaj în aceasta perioada, iar unul din 14 a primit mesaje abuzive zilnic.

Astfel, Ronaldo a primit 12.520 de tweet-uri abuzive în timp ce Maguire a primit 8.954, pe locul trei fiind Marcus Rashford, tot de la Manchester United, care a primit 2.557.

De altfel, opt jucatori de la Manchester United s-au clasat într-un nedorit top 10 la acest capitol, lor alaturându-li-se capitanul Harry Kane (Tottenham Hotspur) si Jack Grealish (Manchester City).

Totusi, au existat si 57- tweet-uri pozitive adresate fotbalistilor, conform Agerpres.

Citește toată știrea

Cristiano Ronaldo, cel mai abuzat jucător din Premier League pe Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate