Publicitate

Liderul de grup al consilierilor judeteni Cristian Stanciu atrage atentia ca institutia Consiliului Judetean risca sa fie decredibilizata de ultimele actiuni si fapte penale ale reprezentantilor PNL de la Iasi. Consiliul Judetean este pus în situatia de a preciza daca se va constitui ca parte civila în cadrul procesului penal intentat actualului presedinte Costel Alexe si fostului director al Scolii Populare de Arta „Titel Popovici” Vlad Baba, în care DNA a estimat un prejudiciu de aproximativ 150.000 lei. 
„La Iasi lucrurile ar deveni de râs, daca nu ar fi de plâns. Practic suntem pusi în situatia de a ne constitui ca parte civila împotriva actualului presedinte al institutiei, acuzat de abuz în serviciu si care a contribuit la generarea unui prejudiciu de aproximativ 150.000 lei. Aceasta este administratia judeteana PNL de la Iasi. Una lipsita de transparenta, plina de suspiciuni si fapte penale. Tot ceea ce va ramâne în urma lor vor fi doar scandalurile generate si ducerea în derizoriu a unei institutii care pâna la sfârsitul anului 2020 s-a remarcat prin proiecte în beneficiul iesenilor.” a declarat Cristian Stanciu, liderul de grup al consilierilor judeteni social-democrati.

Totodata, presedintele executiv al PSD Iasi considera ca singura solutie pentru iesirea din aceasta criza si intrarea pe un fagas normal a lucrurilor este demisia lui Costel Alexe din functia de presedinte a Consiliului Judetean Iasi.

„Dupa demisia ”animalului politic” Petru Avram din functia de consilier judetean, trimis în judecata de DNA pentru fapte de coruptie, firesc ar fi sa luam act si de demisia actualului presedinte Costel Alexe care a adunat alte doua dosare în care este acuzat de luare de mita, instigare la delapidare si abuz în serviciu. Aceasta este singura solutie onorabia pentru iesirea din aceasta criza si recredibilizarea institutiei. Iesenii au nevoie de un presedinte de Consiliu Judetean competent si preocupat de implementarea proiectelor.” a mai precizat liderul social-democrat iesean.

Citește toată știrea

Culmea politicii. Să stai în capul mesei, iar consilierii județeni să voteze constituirea instituției ca parte civilă pentru prejudiuciul adus în exercitarea funcției chiar de către președinte! (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate