Publicitate

Din acest weekend, parcarea Aeroportului Iasi va fi redeschisa partial, „ceea ce înseamna ca nu va mai fi limitat accesul auto spre si dinspre aerogara”. Anuntul a fost facut marti, cu precizarea ca, pentru început, vor fi disponibile pentru public, 140 de locuri în fata terminalului T3. Astazi reprezentantii Aeroportului au postat pe pagina lor de Facebook o serie de filmari cu stadiul acestor lucrari.

Regimul de parcare este unul de scurta durata, iar tariful ar putea fi dublat, la 10 lei/ ora, daca cererea va fi foarte mare. La sfârsitul lunii vor deveni disponibile înca 140 de locuri, în fata noului terminal de pasageri, si tot atunci se vor finaliza lucrarile din zona terminalului T1.

Se va lucra în continuare la caile de acces din fata terminalelor T1, T2 si T3, care vor fi gata la mijlocul lunii viitoare. Pâna la sfârsitul lunii octombrie se vor încheia lucrarile la locurile de parcare din dreptul noului terminal de pasageri, inclusiv la cailor de acces de aici.

În final, parcarea aerogarii va avea aproximativ 600 de locuri. Pâna atunci, cei care vor sa se deplaseze la aeroport cu autoturismele personale sunt sfatuiti sa foloseasca în continuare parcarile de la Ciric, de lunga durata, unde tarifele de parcare sunt: 3 lei /1 ora, 40 lei – abonamentul /1 saptamâna si 135 lei – abonamentul /1 luna.

Citește toată știrea

Cum arată noua parcare a Aeroportului care se va deschide sâmbătă (VIDEO)
Publicitate