Publicitate

Echipa nationala de rugby a Africii de Sud îsi va odihni titularii si va înfrunta echipa României cu rezervele, a anuntat marti, într-o conferinta de presa, Felix Jones, unul din antrenorii asistenti ai nationalei Springboks.
Antrenorul principal al Africii de Sud, Jacques Nienaber, vrea sa îsi protejeze jucatorii titulari pentru importanta înfruntare cu Irlanda, si îsi propune sa foloseasca duminica, împotriva României, mai multi jucatori de pe banca rezervelor. „Am acordat multa atentie anul acesta rotatiei jucatorilor în cadrul echipei noastre, dar si gestionarii timpului de joc al jucatorilor nostri”, a declarat Felix Jones, antrenor asistent responsabil cu apararea pentru sud-africani, în timpul unei conferinte de presa la cantonamentul din La Seyne-sur-Mer al Africii de Sud.

„Vrem sa abordam acest meci la fel ca orice alt meci din grupa. Fiecare echipa are propriul sau mod de a juca, propriul sau ADN si îi place sa se tina de el. Nu vrem sa cadem în capcana de a ne compara cu rezultatele altora. Chiar daca este adevarat ca diferenta de puncte ar putea fi importanta în aceasta grupa”, a mai spus Jones.

„Stafful se asigura saptamâna aceasta ca ramânem concentrati asupra obiectivului nostru si ca nu luam acest meci cu usurinta”, a declarat Deon Fourie, fostul jucator de Lyon si Grenoble, iar un alt international sud-african, Marvin Orie, a adaugat: „Toata atentia noastra este concentrata asupra României saptamâna aceasta. Ne punem toata energia si toata intensitatea în antrenamente pentru a respecta România în modul în care ne pregatim.”

Grupa B a Cupei Mondiale de rugby, supranumita „grupa mortii”, include trei dintre primele cinci natiuni din clasamentul mondial, Irlanda, Africa de Sud si Scotia, precum si Tonga si România.

În prima etapa  grupelor la aceasta editie a Cupei Mondiale la rugby, România a cedat cu 8-82 în fata Irlandei, iar Africa de Sud a dispus cu 18-3 de nationala Scotiei.

Citește toată știrea

Cupa Mondială de rugby: Africa de Sud va înfrunta România cu rezervele
Publicitate