Publicitate

Întreaga armata a Rusiei ar trebui sa fie desemnata ca organizatie terorista, pentru ca a ucis maai multi civili decât toate organizatiile teroriste la un loc, a declarat Dan Rice, consilierul sefului armatei ucrainene, Valeri Zaluzni, potrivit Ukrinform.
“Sunt de acord suta la suta ca Rusia ar trebui sa fie calificata ca stat care sustin terorismul, alaturi de Cuba (2021), Coreea de Nord (2017), Iran (1984) si Siria (1979). În acelasi timp, întreaga armata rusa aar trebui sa fie desemnata ca organizatie terorista”, a afirmat Rice.

El a precizat ca organizatii ca ISIS, Al Qaeda, HAMAS, Hezbollah, FARC, ISIS, Boko Haram si altele nu au ucis atât de multi civili ca armata rusa în ultimele doua decenii în Cecenia, Siria, Georgiaa, Donbaas, Crimeea si în timpul invaziei din acest an din Ucraina.

“Armata rusa a ucis probabil mai multi civili decât toate acele organizatii teroriste la un loc, drept urmare evident ca ar trebui sa aiba aceeasi eticheta. Leadershipul lui Putin si leadershipul generalilor sai au fost oribile, întreaga lume este dezgustata de actiunile lui Putin, de actiunile si strategiile generalilor sai si de comportamentul soldatilor rusi”, a declarat Rice.

Citește toată știrea

Dan Rice, consilier al şefului forţelor ucrainene: Întreaga armata rusă ar trebui să fie desemnată ca organizaţie teroristă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate