Publicitate

Magistratii din Sibiu au emis, duminica, mandate de arestare preventiva în lipsa pe numele celor trei suspecti în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, acestia fiind dati în urmarire de politisti.
Tribunalul Sibiu a decis, duminica, sa admita propunerea de arestare preventiva a inculpatilor Zuleam Costinel Cosmin, Ghita Laurentiu si Minae Marian Cristian, formulata de Parchetul de pe lânga Tribunalul Sibiu.

Astfel, instanta a dispus arestarea preventiva a inculpatilorpe o durata de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventiva. Totodata, a respins cererea inculpatului Minae, formulata prin avocatul numit din oficiu, de luare a masurii arestului la domiciliu.

Decizia poate fi contestata în termen de 48 de ore de la comunicare. Pe site-ul Politiei Române, cei trei apar pe lista persoanelor urmarite. Minae Marian Cristian, nascut la Bechet si domiciliat în Zaval, judetul Dolj, Ghita Laurentiu, tot cu domiciliul la Zaval, si Zuleam Costinel Cosmin, domiciliat în Horezu Poienari, judetul Dolj, au pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru omor calificat si câte doua infractiuni de tâlharie calificata.

Procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Sibiu au formulat, vineri seara, propunere de arestare preventiva în lipsa a celor trei suspecti în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

În dosar sunt vizate cinci persoane – patru barbati si o femeie. Un barbat a fost deja arestat preventiv, pentru favorizarea faptuitorului, un barbat se presupune ca se ascunde în tara, iar femeia si doi barbati se stie cu certitudine ca au parasit tara. Daca judecatorii vor emite mandate de arestare preventiva în lipsa pentru cei trei barbati suspectati ca au participat efectiv la comiterea faptelor, acestia vor fi dati în urmarire internationala.

Citește toată știrea

Decizie de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner
Publicitate