Publicitate

Deputatul PNL Adrian Cozma scrie vineri pe Facebook ca ”UDMR nu are ce sa mai caute la guvernare”, el acuzându-i pe liderii UDMR ca nu au transmis niciun fel de mesaj României, românilor de Ziua Nationala, nici macar unul de minima decenta. ”Cred ca trebuie sa refacem formula guvernarii. UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel”, mai spune parlamentarul liberal.
”UDMR nu are ce sa mai caute la guvernare. Liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj României, românilor de Ziua Nationala. Nici macar unul de minima decenta, un simplu la multi ani. Nici pe pagina UDMR nu exista vreun mesaj si cred ca acest lucru îi descalifica. Cum poti pretinde ca reprezinti o tara daca îti arati pe fata dispretul fata de ea?”, scrie Adrian Cozma pe Facebook.

El arata ca, ”de 15 martie toti de aici le adresam maghiarilor mesaje de la multi ani, si o facem din respect”.

”Nu le cerem sa se bucure, desi in aceasta tara guverneaza la nivel central si local, au primari, presedinti de consilii judetene”, adauga el.

Cozma precizeaza ca ”UDMR are reprezentare mai mare în raport cu numarul de cetateni de etnie maghiara fiind avantajati foarte mult de sistemul de vot si cu toate astea nu vedem o conexiune a lor cu statul român, nu vedem respect fata de însemnele nationale, dimpotriva”.

”Cred ca trebuie sa refacem formula guvernarii. UDMR nu mai poate reprezenta statul român la acest nivel”, mai spune Cozma în postare.

 

Citește toată știrea

Deputat PNL: UDMR nu are ce să mai caute la guvernare
Publicitate