Publicitate

Un ultim sondaj aparut recent pe piata arata ca românii continua sa aiba încredere în masurile luate de PSD la cel mai înalt nivel, arata deputatul PSD Marius Ostaficiuc. Parlamentarul iesean a mentionat ca prin acest sondaj se vede ca proiectele avansate de social democrati si-au atins obiectivele si ca în ciuda problemelor din ultima perioada, încrederea românilor a ramas aceeasi.
”Desi trecem printr-o perioada extrem de dificila, o perioada pe care speram sa o depasim cât mai repede, românii nu si-au pierdut încrederea în masurile de guvernare. Desi au fost momente mai tensionate, momente de pe urma carora au încercat unii sau altii sa profite, cred ca lucrurile merg pe fagasul normal. Încrederea acordata de români este cea mai importanta, iar proiectele initiate de PSD au fost bine primite. Desigur ca mereu este loc de mai bine, iar clasa politica mai are de lucru în continuare pâna la a ajunge la un grad de satisfactie multumitor pentru populatie”, a afirmat Marius Ostaficiuc, deputat PSD de Iasi.

Parlamentarul social democrat a mai precizat ca deciziile din ultima perioada legate de investitii sau cele privind relansarea economiei trebuie privite în detaliu pentru a nu se crea alte confuzii. ”Au fost luate si masuri care s-au dovedit a fi mai putin populare si care au stârnit numeroase nemultumiri. Dar trebuie sa privim în ansamblu, iar PSD sa continue sa demonstreze ca este principalul partid din tara, principala forta politica ce poate schimba lucrurile. România poate depasi toate momentele dificile asa cum a facut de atâtea ori. Datoria noastra este sa continuam sa aducem proiecte pentru comunitate, indiferent de consecintele procentelor electorale. Odata cu intrarea la guvernare, într-o perioada extrem de agitata atât din punct de vedere sanitar, cât si economic, PSD si-a asumat rolul de motor al Guvernului. Chiar daca au mai fost sincope, acestea pot fi îmbunatatite pentru a se corecta din mers greselile”, a mai precizat parlamentarul social democrat de Iasi.

– Marius OSTAFICIUC, deputat PSD de Iasi –

 

Citește toată știrea

Deputatul PSD Marius Ostaficiuc: ”PSD, grad ridicat de încredere” (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate