Publicitate

Atunci cand alegi sa lucrezi in domeniul contabilitatii, trebuie sa fii constient de faptul ca este unul foarte complex, ce cuprinde nenumarate proceduri complicate. Este nevoie de invatare continua pentru a putea ajunge la standarde inalte din punct de vedere profesional. 
Vezi aici lista de cursuri de contabilitate pe care ti le pune la dispozitie Profa de conta si aplica la cel pe care il consideri cel mai potrivit pentru stadiul in care tu te afli. Te va ajuta sa iti dezvolti cunostintele si sa capeti experienta intr-un timp foarte scurt, aspecte cu adevarat benefice in demararea acestei profesii.

Care sunt cursurile la care poti sa aplici chiar acum pe profadeconta.ro?

Pe site vei gasi mai multe variante dintre care sa alegi. Ne-am dorit sa propunem optiuni special adaptate tuturor categoriilor de contabili, de la incepatori, pana la profesionisti care doresc sa se perfectioneze constant. Asadar, exista 5 cursuri diferite de Contabilitate financiara, care cresc gradual in intensitate. Al 6-lea curs trece la un alt nivel si are ca subiect central salarizarea si administrarea de personal. Le poti urma pe toate consecutiv, sau doar unul in mod individual.  Fiecare are 10 ore alocate si se desfasoara pe parcursul a doua zile.

Poti opta pentru participarea fizica sau in sistem online la cursuri. Se organizeaza in grupe restranse de elevi, tocmai pentru a oferi fiecaruia posibilitatea de a valorifica la maxim cunostintele care ii sunt aduse in fata. Punerea in practica a informatiilor reprezinta o etapa primordiala a fiecarei sesiuni deoarece doar in acest mod se asimileaza sistematic si eficient. Vei avea ocazia sa te familiarizezi cu procedurile, instrumentele si sistemele specifice, astfel incat, in momentul in care va trebui sa le pui in aplicare la locul de munca, sa iti vina cat mai usor si natural. 

Ce castigi dupa finalizarea unui curs?

Dincolo de faptul ca iti consolidezi o baza teoretica si practica de mare importanta, mai ai si cateva beneficii de ordin birocratic. La finalizarea fiecarui modul vei obtine diploma de participare acreditata si recunoscuta la nivel national. Aceasta va servi drept experienta semnificativa la CV-ul tau si va putea fi factor determinant pentru angajatori in momentul in care aplici pentru un post in domeniu. 

Cine poate beneficia de aceste cursuri?

Ne-am dorit ca acest serviciu sa se adreseze tuturor pasionatilor de contabilitate care vor sa transforme aceasta inclinatie in profesia. Asadar, indiferent de stadiul in care te afli, esti bine venit sa aplici. Sunt ideale pentru absolventii de liceu de profil, studii universitare sau post universitare. Chiar daca deja practici aceasta meserie de ceva timp, tot exista lucruri pe care le-ai mai putea invata si cursul este o oportunitate reala in acest sens. Ba chiar pot fi utilizate drept instrument de instruire a noilor angajati a unor firme care au nevoie de specialisti contabili. Directiile in care aceste cursuri sunt cu adevarat utile sunt multiple, pentru ca invatarea nu se opreste niciodata, mai ales cand vrei sa ajungi un etalon al profesiei pe care o practici. 

Platesti foarte putin, raportat la toate beneficiile pe care le obtii

Cand vine vorba de costurile aferente acestor servicii, e-am concentrat in directia stabilirii unui prag cat mai accesibil. Desi nu exista investitie prea mare in propria educatie, apeland la cursurile noastre faci economii, in prima faza, si ulterior iti cresti sansa de a face profit considerabil. Pentru un modul complet, cu informatie teoretica si practica, pretul este de doar 350 de Euro, plus TVA. 

Intra pe site si completeaza acum formularul de inscriere inainte ca toate locurile sa se ocupe!

Citește toată știrea

Descopera tainele contabilitatii cu Profa de conta (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate