Publicitate

Auzim de la pasarelele noastre ce-si au cuibusorul pe sub stresinile palatului cel roznovan caci de ceva vreme este o mare si acerba competitie de a-l lingusi cât mai lung si mai apasat pe Mihaita din partea a doi colegi liberali membri în contil: unul cu nume de dovleac pentru placinta, altul cu nume de planta cu care se mai coloreaza uneori vinul în rosu închis pe la tara, când bobita n-a dat destule taninuri, cunoscatorii în ale gastronomiei politice de Bahlui stiu ei care anume. 
Ciripesc asadar aceste pasarele dragute ca este vorba de o competitie interesanta pentru a pune hapca pe functia de vice, pentru un an cât mai este pâna la alegeri, functie lasata libera de ex-useristul tradator Ciorapel, scos în suturi de instanta din functie.

Acuma, mna, având în vedere ca, dintre cei doi, unul e advocat de penal la baza, iar celalalt e biznisman cu conexiuni în zona baietilor din imobiliare, zau ca, la câte dosare are Mihaita, si la câte mâini îl au pe el baietii de la cumatrie, tare greu îi va fi sa aleaga inspirat. Dar, stati pe pace: om vedea curând ce arde mai tare…

Hopaa: planuri marete, de salvare a natiunii, coapte la miezul noptii la gura unei sobe auriste la Iasi

Sa râdem olecutica, la final, si cu pretendentul aurist de Iasi la europarlamentare, fizicianul vniversitar anti-poluare Guru Lui. Dupa ce am scris noi aicea ca prin partid se vorbeste ca sefii politici sa-l împinga în fata ca sa candideze la functia de rector la Cuza, ca sa-si faca notorietate mai mare si lui si partidului, gratis, la începutul anului viitor, ieri dom’ profesor a iesit sa dezminta ca ar avea astfel de planuri. Noi l-am sfatui sa tina legatura cu sefii mai des! Dar, în fine, asta e alta mâncare de peste.

Haideti sa vedem plachia asta de biban pe care el a pus-o ieri pe facebook, în care dezminte planurile. Zice el mai jos, tot acolo, cam asa: „Ah, ca eu as candida sau voi candida sa guvernez o regiune a tarii, sau fie si tara, România, este altceva. Am proiecte uriase, importante pentru Iasi, pentru Moldova, pentru România(…) Un profesor universitar cu o singura casuta sa spele conditia precara a profesorului de fizica, sa o înalte, din vârful piramidei, ar putea fi un altfel de exemplu, de urmat, de depasit”.

Hopaa!? Deci omul se vizeaza deja sus-sus… Mda, ca de la fizician la fizician. Sau, o fi oare din alte pricini?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Dilemă mare în politichia ieşeană: ce vă place mai mult, o plăcintă cu bostan sau un vin colorat cu boz?
Publicitate