Publicitate

Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bistrita, Gabriel Lazany, reclama, luni seara, galagia pe care sute de ciori o fac în copacii din curtea unitatii medicale, deranjând nu numai pacientii, dar si locatarii din zona. El cere celor abilitati sa rezolve problema.
Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bistrita publica, luni, imagini cu sute de ciori care stau în copacii din curtea unitatii medicale si fac galagie.

”Ciocârlii bistritene în concert la ceas de seara…în curtea spitalului. Noapte buna dragi pacienti, noapte buna dragi bistriteni. Alooo, cei abilitati facem si noi ceva???”, este mesajul postat de directorul unitatii medicale.

Postarea a strâns deja comentarii, atât de la locuitorii din zona, cât si de la pacienti.

”Sinistru si foarte deranjant! Am un brad la geam, unde locuim la bloc, sunt ff galagioase de dimineata de la 5 …dupa-masa de la 16…horror! Îmi plac pasarile, animalele, dar cu ciorile e de groaza!”, a comentat o femeie.

”Scenariu macabru, asemanator si cu parcurile de joaca pentru copii..dar cui îi pasa??”, a adaugat un barbat. ”Faina muzica, fain miros dimineata”, a mai comentat cineva.

”Au concerte în fiecare seara. Suntem la etajul 5 (internati) , dar mai zâmbim si noi chiar daca sunt enervante”, a adugat o femeie.

 

Citește toată știrea

Directorul Spitalului Bistriţa publică imagini cu sute de ciori care fac gălăgie în copacii din curtea unităţii: Noapte bună dragi pacienţi!
Publicitate