Publicitate

Tenismanul sârb Novak Djokovici a lipsit la doua dintre cele patru turnee de Grand Slam din acest an pentru ca nu este accinat împotriva Covid-19, dar sârbul a spus ca nu regreta decizia sa.
Djokovici a câstigat titlurile de la Australian Open, French Open si la Wimbledon în 2021, dar nu a putut sa-si apere titlul la Melbourne Park anul acesta, dupa ce a fost exclus cu o zi înaintea turneului si nu a putut merge nici la New York pentru US Open.

„Nu regret. Sunt trist ca nu am putut juca, dar asta a fost decizia pe care am luat-o. Stiam care vor fi consecintele, asa ca le-am acceptat. Asta e tot”, a declarat Djokovici joi seara, la Londra.

Djokovici a primit o interdictie de trei ani de calatorie pentru Australia când a fost deportat, dar prim-ministrul de atunci Scott Morrison a spus ca aceasta ar putea fi ridicata pentru a-i permite sa participe la editiile ulterioare ale primului turneu de grand slam al sezonului: „Astept vesti. Chiar nu depinde de mine în acest moment. Sper sa primesc vesti bune în curând”.

Fostul lider mondial se afla în prezent la Londra, unde face parte din echipa Europei pentru Laver Cup.

 

 

Citește toată știrea

Djokovici nu regretă că a ratat două turnee de grand slam deoarece nu este vaccinat împotriva Covid-19
Publicitate