Publicitate

Doi barbati si o femeie sunt cercetati de politisti, dupa ce au fost gasite asupra lor peste 240 de kilograme de materiale pirotehnice.
”La data de 18 noiembrie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 20 Politie au depistat doi barbati în vârsta de 39, respectiv 28 de ani si o femeie, în vârsta de 24 de ani, asupra carora au fost gasite 240 de kilograme de materiale pirotehnice”, a transmis, duminica, Politia Capitalei.

Sursa citata a precizat ca, în aceeasi zi, în jurul orei 15.00, politisti din cadrul Sectiei 20 Politie, fiind în exercitarea atributiilor de serviciu, pe o strada din Sectorul 6, au observat, într-un autoturism, un barbat si o femeie, care le-au atras atentia prin comportamentului afisat.

”Astfel, au procedat la interceptarea si legitimarea acestora, precum si la efectuarea unui control al autoturismului, în urma caruia au descoperit aproximativ 140 de kilograme de materiale pirotehnice. În jurul orei 17.00, pe aceeasi strada, politistii au depistat un alt barbat asupra caruia au gasit aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice”, a mai transmis sursa citata.

Politistii au ridicat si sigilat materialele pirotehnice gasite asupra celor trei persoane. Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase, sub aspectul savârsirii infractiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, detinerea, transportul, folosirea sau orice alta operatiune cu materii explozive, efectuata fara drept.

 

 

Citește toată știrea

Doi bărbaţi şi o femeie, cercetaţi, după ce poliţiştii au găsit asupra lor peste 240 de kilograme de materiale pirotehnice
Publicitate