Publicitate

La nici 24 de ore dupa nunta, doi tineri din Suceava au ramas fara banii primiti în dar la petrecere, aproape 18.000 de euro.
Hotii au actionat la pont, banuiesc mirii, care, dupa tot necazul, au ramas si cu datorii, facute pentru organizarea evenimentului.

Jaful a avut loc în cartierul Zamca din Suceava, sâmbata dupa-amiaza. Cu o seara înainte, cei doi tineri – 30 si 26 de ani, au facut nunta mult visata, la care au primit în dar 17.800 de euro.

Banii i-au pastrat în apartamentul în care locuiesc, la etajul I al unui bloc, iar ei au plecat la petrecerea care a durat pâna seara tarziu.

Când s-au întors acasa, tot apartamentul era ravasit, iar fereastra de la bucatarie deschisa.

Alex Berariu, mire: „Când am deschis usa am gasit în casa totul ravasit, toate aruncate si toate distruse prin casa. Ne-am dus direct în punctul unde erau banii, nu i-am gasit. Hotul i-a gasit într-un final, dupa ce a rascolit toata casa”.

Tinerii au sunat la 112, iar un echipaj de politie a venit si a strâns probe pentru prinderea hotilor. Indivizii însa nu au fost identificati.

Alex Berariu, mire: „Am ramas pagubiti. Un start foarte prost dupa nunta”.

Ionut Epureanu, purtator de cuvânt IPJ Suceava: „S-a stabilit ca în cursul zilei de 30 iulie, barbatul a plecat de acasa, a lasat un geam rabatat pe spate la apartamentul sau. Acesta a fost fortat de persoane necunoscute, care au intrat si au sustras o suma de bani. Sunt continuate cercetarile”.

Acum, tinerii încearca sa-si achite datoriile cu care au ramas dupa nunta.

sursa: stirileprotv

Citește toată știrea

Doi miri, călcați de hoți după noaptea nunții la Suceava. Le-au furat 18.000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate