Publicitate

Jale mare în casa cu patrate dupa ce dom Costel a devenit din nou inculpat la cremenal. Mai ales ca miza nu a mai fost tabla pentru acareturile de la Sculeni, ci angajarea lui Mosu cu pretentii de vedeta de Holiud la o scoala cu pretentii culturale din subordine. 
Atentie însa aicea, babaet! Cultura, care i-a creat atâtea necazuri lui dom’ Costel înca din campania electorala, când a faultat grav limba româna chiar pe coperta programului sau, s-ar putea sa-i mai dea alte nopti nedormite sefului de judet.

Unele guri rele dar bine informate spun ca s-ar pregati un alt dosar, care îl are în catare pe un nene care cânta bine si care mai amelioreaza astfel din suferinta pricinuita de scorul de sase la doi la dosare între primarie si casa cu patrate.

Este vorba despre un alt protejat al lui dom’ Costel, Shu Shu sa-i zicem, care se crede deja stapân pe plantatie la un ansamblu la care arunca, ca la manelisti, bani fara numar, în buzunarele care trebuie. Comportamentul celui care se crede si mare profesor le-ar fi ajuns celor de acolo care nu-s angajati pe ochi frumosi, asa ca unii s-au pus pe povestit lucruri interesante despre bugete, achizitii, vile, masini, dar si despre cum se lauda Shu Shu ca sub tabla nu-l va ploua vreodata. Dar daca bate piatra cât nuca de mare, cum se-aude, ce-o sa se faca oaresefu’? Întrebam, nu dam cu paru’…

Pleaca sau nu pleaca la Bucale? Nu conteaza, ca oricum va fi nasol pentru ei!

Apropo de unele dosare de prin târg, care stau în asteptare, haideti sa va mai spunem una faina. Auzim ca prin anumite birouri din târg, mai ales unele de la etajul palatului cel roznovan, ar fi mare bucurie de câteva zile, dupa ce s-a auzit ca procurorul Horodniceanu, seful de la DIICOT Iasi, locul unde fermenteaza câteva cazuri babane de prin zona edilitara, si-a depus dosarul si proiectul de candidatura pentru a deveni membru al sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii din capitala.

Ehehe, ia’n stati putin si ascultati, dupa ce lânga boi v-alaturati: din ce am auzit noi prin zona, cica dom’ procuror lasa om de baza aicea la Iasi, în cazul în care va pleca la Bucuresti, om care sa-i continue munca cel putin la fel de bine precum a facut-o el. Daca nu cumva si mai si. Doi la mâna: sectia aia de procurori e mica tare, iar sansele ca sa ne plece personagiul din târg, ca urmare, sunt pe masura. Asa ca, hai, ura si la gara: hai sa ne vedem linistiti de vietile noastre!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristica a realitatilor iesene si nationale, realitati care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale editiei noastre. Orice asemanare cu oameni si fapte din viata reala poate fi, asadar, pur întâmplatoare.

Citește toată știrea

Dom’ Costel, locotenenţii săi de sub tablă şi necazurile lor culturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate