Publicitate

Sunt aglomerate drumurile nationale din sudul litoralului. În acest caz, politistii le recomanda soferilor rute ocolitoare.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a transmis, printr-un comunicat de presa, ca sâmbata, pe drumurile nationale din sudul litoralului sunt înregistrate valori ridicate de trafic, pe ambele sensuri de mers.

“Politisti din cadrul Serviciului Rutier sunt prezenti în principalele intersectii care ridica probleme, respectiv statiunea Eforie Nord (intrare si iesire) si DN 39/DN 38 (intersectie Agigea-Techirghiol), pentru asigurarea fluentei traficului rutier si prevenirea formarii de ambuteiaje”, a anuntat IPJ Constanta.

Pentru evitarea aglomeratiei de pe DN 39 Mangalia – Constanta, politistii recomanda conducatorilor auto care se deplaseaza de pe litoral catre autostrada sa ia în calcul urmatoarea ruta alternativa: DN 39 Mangalia – DJ 391 Negru Voda – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia – DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2.

Totodata, conducatorii auto care se deplaseaza dinspre autostrada catre sudul litoralului sunt rugati de politisti sa aiba în vedere urmatoarea ruta alternativa: Autostrada A2 – Medgidia – DJ 381 Valea Dacilor – DJ 308 Ciocârlia – DJ 391 Mereni – DN 38 Topraisar – DJ 391 Negru Voda – DN 39 Mangalia.

“Pentru reducerea riscului rutier, soferii sunt sfatuiti sa pastreze în mers o distanta corespunzatoare, care sa le permita sa opreasca în conditii de siguranta, sa respecte limitele legale de viteza.

Sa se asigure si sa semnalizeze când schimba banda de circulatie, sa puna în functiuni luminile de avarie când încheie o coloana care opreste sau încetineste brusc si sa acorde prioritate la iesirea din spatiile de servicii”, a mai precizat IPJ Constanta.

Citește toată știrea

Drumuri ”sufocate” spre litoral. Ce rute ocolitoare sunt recomandate șoferilor de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate