Publicitate

Echipa feminina de gimnastica artistica s-a calificat, pentru prima data în ultimii 12 ani, la Jocurile Olimpice, si urmeaza sa mearga la Paris, însa Federatia de Gimnastica face apel la donatori sa ajute lotul: nu mai are bani pentru antrenamente, scrie romania.europalibera.org.
În lotul extins sunt 15 gimnaste, iar pentru olimpiada vor fi selectate în urmatoarele saptamâni, doar cinci dintre ele.

Conform romania.europalibera.org, Federatia ar avea nevoie de doua milioane de euro pâna anul viitor, bani care ar asigura în special pregatirea din strainatate a gimnastelor, care în România nu au aparate similare cu cele pe care vor concura la Paris.

Federatia Româna de Gimnastica face un apel la donatori sa contribuie cu bani astfel încât pregatirea sa se desfasoare în cele mai bune conditii.

Presedinta Federatiei, Carmencita Constantin, spune ca institutia nu are în prezent bani în conturi, iar pregatirea din ultimele doua luni s-a facut cu bani de la sponsori.

Federatia Româna de Gimnastica nu are înca la dispozitie bugetul pentru anul viitor si nu stie nici macar câti bani va primi de la bugetul national.

Citește toată știrea

Echipa de gimnastică artistică a României s-a calificat la JO, dar nu are bani de pregătire. Apel la donatori
Publicitate