Publicitate

Selectionerul Edward Iordanescu si-a felicitat jucatorii pentru victoria cu Kosovo, scor 2-0, în preliminariile Euro-2024, si a recunoscut ca la ratarea penaltiului de catre Nicolae Stanciu i-a fost teama ca tricolorii sa nu se „cutremure emotional”.
„Aveam nevoie mare de aceasta victorie. As dedica victoria fanilor, si în mod special celor care au fost sâmbata si nu le-am putut oferi victoria. Felicit echipa, baietii, au artat caracter mult si inima mare. Sunt trei puncte mari. O parte importanta dintre cei care au fost în peluza ne-au urmat peste tot, de multi ani. Dar îi rog sa ne sustina, avem nevoie de ei, doar brat la brat, putem merge la European. Ne chinuim, tragem, si azi au fost elemente bune si mai putin bune, dar echipa a aratat caracter si personalitate si sa treaca peste obstacole. Noi când am facut egal în Kosovo am fost condamnati, dar Elvetia nu a reusit sa câstige în Kosovo. La ratarea lui Stanciu am avut teama, desi nu îmi place cuvântul teama, sa nu ne curemuram emotional. Mergem înainte, peste doar trei saptamâni ne pregatim iar de meciuri”, a declarat Iordanescu la Antena 1.

România a învins Kosovo, scor 2-0, marti seara, pe Arena Nationala, în grupa I de calificare la Euro-2024. Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza tortelor si scandarilor, s-a reluat dupa aproximativ 50 de minute. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (83) si Valentin Mihaila (90+3).

Citește toată știrea

Edi Iordănescu: După ratarea penaltiului mi-a fost teamă să nu ne cutremurăm emoţional
Publicitate