Publicitate

Într-un incident dramatic petrecut la un supermarket din Suceava, o fetita în vârsta de doar 2 ani a fost salvata dintr-o situatie de înec cu mâncare datorita interventiei rapide a dr. Violeta Stefan, medic primar ATI de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, conform monitorulsv.ro.
Un cititor a semnalat situatia si a trimis imagini de la locul incidentului, confirmând prezenta medicului ATI la fata locului. Contactata telefonic, dr. Violeta Stefan a povestit despre momentul în care a devenit eroina neasteptata a unei familii aflate în pragul tragediei.

Sâmbata dupa-amiaza, în timp ce era la cumparaturi, doctorita a auzit tipete si s-a întors imediat sa afle ce s-a întâmplat. Aflând ca un copil s-a înecat, fara ezitare, s-a apropiat si a intervenit imediat. Fetita se afla întinsa pe o masa, cu fata vânata, iar dr. Violeta Stefan a aplicat manevrele necesare pentru a îndeparta fragmentul de aliment care cauza înecul.

„Am întors-o, am lovit-o între omoplati si ma gândeam sa încep masajul cardiac, dar a eliminat fragmentul de aliment si nu a mai fost necesar, a început sa respire. Pâna au venit colegii de la Ambulanta am stat cu mâna pe puls si am supravegheat-o,” a relatat medicul.

În timpul interventiei, atmosfera era tensionata, iar doctorita încerca sa calmeze situatia si sa asigure parintii ca totul va fi bine. Cu toate dificultatile, fetita si-a revenit complet si a fost transportata la spital pentru verificari suplimentare.

Dupa incident, familia a transmis multumiri medicului erou pentru interventia prompta si salvatoare. Cazul reprezinta un exemplu remarcabil de solidaritate si devotament într-un moment de criza, aratând ca eroii pot aparea chiar si în cele mai neasteptate locuri, precum un simplu supermarket.

Citește toată știrea

Eroul de la supermarket: Un medic ATI din Suceava salvează o fetiţă de 2 ani înecată cu mâncare
Publicitate