Publicitate

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat, sâmbata, ca toate voturile fostului primar general Traian Basescu vor merge, în 2024, catre primarul general Nicusor Dan care va reprezenta Dreapta Unita. ”PSD si PNL cred ca tara poate fi împartita doar prin întelegeri în birourile lor”, afirma Tomac, cerându-le colegilor – alaturi de USR si Forta Dreptei – sa demonstreze în acest an electoral ca cele doua partide mari gresesc. ”Suntem o forta pregatita de o batalie mare”, a afirmat, sâmbata, Eugen Tomac, la evenimentul de prezentare a prioritatilor PMP pentru Bucuresti.
El s-a adresat primarului general, Nicusor Dan, care se afla în sala: ”Vreau sa stiti, domnule primar general, ca toate voturile lui Traian Basescu, în 2024, în Bucuresti, vor merge catre primarul general Nicusor Dan pentru Dreapta Unita”.

”Bucurestenii stiu ce a lasat în urma primarul general Traian Basescu si pe noi ne bucura ca primarul Nicusor Dan este implicat, stie foarte bine Bucurestiul, nu are nicio emotie în a pune ordine în haosul urbanistic care a dominat Capitala în urlimii anio si nu se teme de rechinii care-l vâneaza”, a adaugat Eugen Tomac. Acesta a afirmat ca ”mesaria de primar nu este usoara”, catre acesta uitându-se totti cetatenii pentru o viata mai buna.

”Avem nevoie în 2024 de o majoritate în Consiliul General si în consiliile generale. Avem nevoie sa le explicam bucurestenilor ca 2024 nu înseamna doar o lupta cu partidul-stat. PSD si PNL au mostenit cele mai urâte practici de la vechile regimuri si cred ca tara poate fi împartita doar prin înetegeri în birourile lor. Suntem o forta si am demonstrat ca putem înfrânge aceasta forta murdara (…) Dreapta Unita va va trimite acasa”, a mai declarat Eugen Tomac.

La evenimentul de prezentare a prioritatilor PMP pentru Bucuresti aprticipa si reprezentanti ai USR si Forta Dreptei.  Acesta afirma ca discutia despre comasarea alegerilor este pentru a salva PNL si PSD, ”pe Nicu si Marcel”. ”Nicu (liderul PNL, Nicilae Ciuca – n.r) si Marcel (liderul PSD, Marcel Ciolacu – n.r) trebuie sa plece aca si noi putem da acest semnat din Bucuresti”, a mai afirmat Tomac.

SURSA FOTO: caleaeuropeana.ro

 

Citește toată știrea

Eugen Tomac se bazează pe voturile lui Băsescu. “Vor merge la Nicuşor Dan”, anunţă şeful PMP
Publicitate