Publicitate

Pe 16 noiembrie 2023, începând cu ora 17:30, Colegiul „Vasile Alecsandri” din Iasi va gazdui în sala de festivitati evenimentul „Fata în fata cu (pre)adolescenta”. 
Acesta reprezinta o oportunitate pentru parintii adolescentilor de azi si de mâine de a interactiona cu experti din diverse domenii si de a participa la discutii interactive. Printre temele abordate se vor afla relatia cu adolescentul, echilibrul personal si cel în relatia cu acesta, nevoile si asteptarile adolescentului, criza de identitate, comportamentele problematice, sanatatea emotionala a acestuia, setarea limitelor si modelele sanatoase.

La eveniment vor participa experti din diferite domenii, printre care se numara dr. Marcel-Alexandru Gaina, medic specialist psihiatrie – Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi, psihoterapeut integrativ autonom si asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi, Eugenia Erhan, psiholog clinician autonom si psihoterapeut integrativ specialist, Florentina Ciornea, asistent social principal la Unitatea de Primiri Urgente, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfânta Maria” Iasi, Mihaela Ionescu, profesor de matematica si director al Colegiului National „Vasile Alecsandri” Iasi, Anca Hardulea, prof. consilier scolar si director al Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala (CJRAE) Iasi, si Cristina Vamesu, psiholog principal si formator în psihologie educationala si consiliere scolara.

Evenimentul este deschis tuturor parintilor interesati sa se pregateasca pentru provocarile adolescentei, indiferent de vârsta copilului sau scoala în care acesta învata. Participantii vor beneficia de explicatii, exemple, strategii si instrumente utile pentru gestionarea relatiei cu adolescentul. 

Evenimentul „Fata în fata cu (pre)adolescenta” este organizat în parteneriat de CJRAE Iasi si Colegiul National „Vasile Alecsandri” Iasi. Potrivit organizatorilor, scopul acestui eveniment este de a raspunde nevoilor si preocuparilor parintilor în ceea ce priveste vulnerabilitatile si provocarile adolescentei. 

Citește toată știrea

Eveniment inedit la un colegiu ieşean: întâlnire a părinţilor de adolescenţi cu experţi în domeniu. Tema: relaţia cu copilul
Publicitate