Publicitate

Autostrada Moldovei – facturi neplatite, buget lipsa. Ministerul Transporturilor, condus de pesedistul Sorin Grindeanu, nu mai are bani pentru a deconta lucrarile la Autostrada Moldovei.
DeFapt.ro a obtinut în exclusivitate un document prin care Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a refuzat sa-i plateasca firmei SA&PE Construct, controlata de afaceristul Dorinel Umbrarescu, doua facturi în valoare de peste 28,4 milioane lei. Motivul: „LIPSA CREDIT BUGETAR”. Adica CNAIR nu mai are bani pentru plata lucrarilor.

Cele doua facturi partiale au fost emise de firma lui Dorin Umbrarescu pentru obiectivul de investitii „Autostrada Buzau – Focsani”, cunoscuta publicului drept Autostrada Moldovei.

Umbrarescu: patru tronsoane, 4,22 miliarde lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit în septembrie 2022 contractele pentru construirea loturilor 1 si 4 aferente autostrazii Buzau – Focsani asocierii de firme SA&PE Construct, Spedition UMB si Tehnostrade SRL. Pentru primul tronson, între Buzau si Vadu Pasii, s-a semnat un contract de 689,28 milioane lei. În cazul tronsonului 4, cuprins între Mândresti Munteni si Focsani Nord, s-a semnat un contract de peste 763,72 milioane lei.

Continuarea, pe defapt.ro

Citește toată știrea

Facturile lui Umbrărescu pentru Autostrada Moldovei, neplătite: nu mai sunt bani la buget. Șeful CNAIR: Nu am avut toată suma
Publicitate