Publicitate

Familia lui Prince a ajuns la un acord cu privire la împartirea mostenirii sale de 156 de milioane de dolari, în urma unei batalii juridice de sase ani, dupa ce cântaretul a murit fara sa lase un testament, scrie The Guardian.
Vedeta a murit la vârsta de 57 de ani în aprilie 2016, din cauza unei supradoze de fentanil, în locuinta sa din Paisley Park, în afara Minneapolisului. Fara sotie sau copii în viata, averea lui Prince a revenit celor sase frati vitregi ai sai, care nu au putut sa cada de acord asupra unui plan de distribuire si au ajuns frecvent în instanta.

Trei dintre mostenitori si-au vândut actiunile unei companii numita Primary Wave, care a cumparat drepturile lor asupra catalogului extins de melodii ale lui Prince în august, anul trecut. Alti trei si-au pastrat actiunile si l-au desemnat pe consilierul lui Prince de multa vreme Londell McMillan si pe Charles Spicer sa le gestioneze.

În ianuarie, mostenitorii au convenit asupra unei evaluari de 156 de milioane de dolari a mostenirii, împreuna cu Internal Revenue Service si Comerica Bank, administratorul patrimoniului.

Luni, un judecator din Minnesota a semnat acordul, care împarte 6 milioane de dolari în numerar, ​​drepturi muzicale si alte bunuri între cei trei mostenitori ramasi, familiile lor, consilierii si Primary Wave.

Într-o declaratie obtinuta de Billboard, un purtator de cuvânt al Primary Wave a precizat ca aceasta companie este „extrem de multumita ca procesul privind mostenirea lui Prince a fost acum finalizat”.

De-a lungul procesului legal, au avut loc lansari postume sau de arhiva ale lui Prince cu diferiti parteneri, inclusiv Welcome 2 America si reeditari ale „Purple Rain”, 1999 si „Sign o’ the Times”.

 

 

Citește toată știrea

Familia lui Prince a ajuns la un acord privind împărţirea moştenirii de 156 de milioane de dolari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate