Publicitate

Apar noi informatii din ancheta disparitiei Melindei, fata de 13 ani din Sighetu Marmatiei, care a fost gasita dupa sapte zile în casa unui barbat de 34 de ani, potrivit antena3.ro.
Florin Cioban, sef la Politia Locala din Sighetu Marmatiei, a declarat ca în momentul în care a intrat în locuinta lui Laurentiu Rus, barbatul în vârsta de 34 de ani, a observat faptul ca erau conditii mizere în locuinta.

Melinda statea pe o saltea, aparent linistita, dar era foarte speriata, a mai precizat sursa citata.

Seful Politiei Locale din Sighetu Marmatiei spune ca a încercat sa vorbeasca cu fata, dar ea a devenit agitata pentru ca nu stia cine este el si s-a speriat în momentul în care a auzit de politie.

Melinda s-a apropiat apoi de politist si l-a luat în brate, moment în care acesta a asigurat-o ca este în siguranta.

”În prima faza, când am intrat în locuinta respectiva, care era de-a dreptul nepotrivita pentru oricine, conditii insalubre si mizere, fata statea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încapere. Statea în aparenta linistita, dar era speriata fata. A auzit doar cuvântul de politie si atunci s-a speriat putin.

Am încercat sa o linistesc, sa am o abordare cât de calma si prietenoasa cu ea si atunci s-a deschis putin si chiar s-a apropiat de mine si a venit si m-a cuprins în brate. Se vedea ca era foarte speriata. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Si i-am spus sa stea linistita ca va fi totul bine si nu i se va întâmpla nimic.

Era si persoana respectiva care a tinut-o, probabil împotriva vointei. Mai mult ca sigur a devenit un pic agitat si recalcitrant, nu m-a interesat asa de mult persoana respectiva, cât sa o vad pe fata. Si tot ce am apucat sa fac a fost, printr-un mesaj, sa alertez colegii de pe celelalte echipaje din cadrul Politiei Nationale, care au venit foarte repede sa-mi acorde sprijin”, a declarat Florin Cioban, sef la Politia Locala din Sighetu Marmatiei.

Laurentiu Rus, barbatul în vârsta de 34 de ani, a devenit si el foarte agitat în momentul în care politia a intrat la el în casa. Florin Cioban sustine ca, mai mult ca sigur, Melinda a fost tinuta în casa barbatului împotriva vointei sale.

În acest moment, Melinda este într-o stare buna de sanatate si în afara oricarui pericol.

Citește toată știrea

Fata de 13 ani dispărută în Maramureş l-a îmbrăţişat pe poliţistul care a găsit-o: Era foarte speriată”
Publicitate