Publicitate

Femeia notar retinuta în dosarul fraudelor cu apartamente din Ploiesti a fost plasata în arest la domiciliu, prin decizie a Curtii de Apel Ploiesti. Decizia poate fi contestata la Înalta Curte de Casatie si Justitie.
Judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au respins, vineri, propunerea procurorilor de arestare preventiva a înca unui notar suspectat ca a participat la fraudele cu un prejudiciu de peste un milion de euro care ar fi fost comise de un dezvoltator imobiliar, la Ploiesti, în complicitate cu notari si avocati. 

”Respinge ca neîntemeiata propunerea Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Ploiesti de arestare preventiva a inculpatei Tudose Maria, iar în baza art. 227 alin.2 Cod procedura penala ia fata de inculpata Tudose Maria masura preventiva a arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, de la data de 02.02.2024 pâna la data de 02.03.2024 inclusiv”, este decizia Curtii de Apel Ploiesti.

Pe durata arestului la domiciliu, ea nu are voie sa comunice, direct sau indirect, cu persoanele vatamate, cu martorii din cauza sau cu ceilalti inculpati cu exceuptia rudelor pâna la gradul 3 inclusiv. Decizia nu este definitiva. În dosar, este inculpat si fiul femeii.

Femeia notar este acuzata de comiterea a 19 infractiuni de complicitate la înselaciune si fals intelectual, fiind suspectata ca i-a ajutat pe unii dintre inculpatii din dosar sa induca în eroare persoanele vatamate prin autentificarea promisiunilor de vânzare-cumparare cu privire la mai multe apartamente din complexul White Tower din Ploiesti. pe care nu le-a notat în cartea funciara, iar apoi a autentificat contractele de vânzare-cumparare ale acelorasi apartamente catre alte persoane, spun surse judiciare.

 

Citește toată știrea

Femeia notar pusă sub acuzare în dosarul fraudelor cu apartamente din Ploieşti, plasată în arest la domiciliu
Publicitate