Publicitate

O ieseanca a fost condamnata de judecatori dupa ce a încalcat ordinul de protectie emis împotriva sa si în favoarea concubinului sau. Magistratii Judecatoriei s-au decis asupra unei pedepse cu suspendare. Aceasta are însa toate sansele sa se transforme într-o pedeapsa cu executarea în regim de detentie, întrucât femeia este judecata si pentru tentativa la omor.
Loredana Dulhaniuc si concubinul sau, M.I.M. locuiau la Borsa, în comuna Vladeni, în aceeasi curte cu mama acestuia. Între cei doi izbucneau des conflicte, provocate mai ales de femeie, pe fondul consumului de alcool. În astfel de situatii, nu o data, femeia îsi agresa barbatul, profitând de faptul ca acesta are un picior amputat. Un nou scandal a izbucnit pe 26 decembrie anul trecut, ocazie cu care femeia l-a lovit pe M.I.M. cu piciorul ascutit al unui pahar, în zona gâtului. Pentru aceasta fapta, femeia a si fost de altfel trimisa în judecata la începutul lunii februarie. Cu ocazia ultimului incident, agentii Sectiei 3 Politie Rurala au emis împotriva Loredanei Dulhaniuc un ordin de protectie provizoriu. Acesta a fost prelungit de judecatori, care au dispus ca femeia sa fie evacuata din locuinta si i-au interzis ca, timp de 6 luni, sa se mai apropie de concubinul ei sau sa ia legatura cu acesta.

Ordinul a ramas însa pentru Dulhaniuc doar o foaie de hârtie, femeia trimitându-i lui M.I.M. mai multe mesaje si sunându-l de 25 de ori. Câteodata, barbatul si raspundea. Pe 17 martie, Dulhaniuc a mers în vizita la o prietena, vecina cu M.I.M. Pe seara, aflata în stare de ebrietate, Dulhanicu si-a adus aminte ca M.I.M. ar fi jignit-o. A intrat în curtea casei comune, unde a întâlnit-o pe mama barbatului. A întrebat-o unde este acesta, iar femeia i-a spus ca doarme în casa. Dulhaniuc a intrat, spunându-i lui M.I.M. ca a venit sa-si ia hainele. Initial, l-a rugat sa o ierte, promitând ca se va schimba si nu va mai consuma bauturi alcoolice. Ulterior însa, si-a adus aminte ca era jignita si l-a lovit cu palma pe barbat. Scandalul a continuat, fiind întrerupt doar de sosirea politiei, chemata de mama lui M.I.M. Agentii au încatusat-o pe Dulhaniuc, femeia fiind ulterior internata la Socola.

Dulhaniuc a fost trimisa în judecata pentru nerespectarea ordinelor de protectie si violenta în familie, magistratii Judecatoriei gasind-o vinovata de comiterea ambelor fapte. Femeia a fost condamnata la 1 an si o luna de închisoare, cu suspendarea executarii pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, interzicându-i-se totodata sa se mai apropie de concubinul sau, de locuinta sau de locul de munca al acestuia timp de 2 ani. Magistratii Tribunalului urmeaza sa se pronunte asupra acuzatiei de tentativa la omor adusa femeii pe 19 iulie.

Citește toată știrea

Femeie condamnată la închisoare cu suspendare pentru că şi-a bătut concubinul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate