Publicitate

O femeie jandarm, fosta purtatoare de cuvânt a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, a fost prinsa de polistii din Bucuresti, în urma unui control în trafic, cu substante interzise.
Potrivit Gândul.ro, fosta purtatoare de cuvânt a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei Andreea Catalina Bumbac a fost prinsa de politisti când avea în geanta mai multe pliculete cu un praf alb, însa a sustinut ca acestea i-ar fi fost date de o prietena, pentru a le tine.

”Confirmam faptul ca în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutina în trafic, politistii din cadrul Sectiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substante susceptibile a fi interzise la detinere. Mentionam faptul ca aceasta face parte din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentantii B.C.C.O., în vederea continuarii cercetarilor. Ne reafirmam, în mod transparent, asa cum am facut-o de fiecare data, disponibilitatea de a oferi sprijin neconditionat institutiilor statului român si ori de câte ori ni se vor cere informatii care pot elucida astfel de situatii, vom pune la dispozitie, în regim de urgenta, toate datele solicitate”, au transmis reprezentantii Jandarmeriei Române.

Acestia au precizat ca, dupa încheierea verificarilor si comunicarea de catre institutiile abilitate, vor fi dispuse  masurile necesare în conformitate cu legislatia în vigoare.

Citește toată știrea

Femeie jandarm, prinsă de poliţişti cu substanţe interzise, în timpul unui control în trafic
Publicitate