Publicitate

Festivalul Art East Fashion Weekend se întoarce la Iasi. Tineri designeri din Brasov, Cluj Napoca, Galati, Iasi, Oradea, Republica Moldova si branduri consacrate din lumea modei se vor reuni în perioada 30 septembrie – 2 octombrie la Iasi. 

Anemona Dragan – fondatoarea brandului Brinelli, Nicoleta Tupea – model international, Adina Buzatu – stilist si fondatoare a brandului Trends By Adina Buzatu si Toni Dinca – manager al One Models Romania se numara printre invitatii acestei editii.

Stephan Pelger le va explica tinerilor designeri cum pot întelege procesul de generare a ideilor si cum trebuie sa le coordoneze într-o viitoare afacere. Totodata, vor afla care e importanta managementului echipei si vor analiza alaturi de Stephan Pelger rolul asumarii riscurilor în aplicarea ideilor inovative.

Participantii la Art East Fashion Weekend se vor bucura si de Gala East Models Awards. Aceasta gala pune în evidenta potentialul modelling-ului est european. Vor fi acordate premii precum Best International Model, Best Comercial Fashion si Best New Face. Misiunea acestui eveniment este de a stabili conexiuni între piata nationala de fashion si cea internationala din Milano, Paris, Londra, Tokyo sau New York. Totodata, în cadrul galei vor fi prezentari a unor branduri locale, nationale si internationale.

Pentru tinerele pasionate de make-up va avea loc un eveniment special: workshop-ul „Sa ne privim în oglinda si sa ne gasim punctele forte”. Acestea vor învata cum sa scoata în evidenta cele mai frumoase trasaturi, cum sa îsi pregateasca tenul înainte de machiaj, cum sa îsi accentueze si multe altele, de la make-up artistul Angelica Hutanu.

Programul evenimentului:

Vineri, 30 septembrie 2022

Ora 11:00 – Conferinta de deschidere a Art East Fashion Weekend (editia a VII-a), la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi (sala Moldavia)
Ora 18:00 – Workshop experience by Stephan Pelger, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi (sala Moldavia)
Ora 18:00 – Vernisajul expozitiei fotografiilor colectiilor designerilor participanti, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi (sala Foaier)

Sâmbata, 1 octombrie 2022

Ora 13:30 – Concurs ART EAST (tinerii designeri), în Gradina Palas
Ora 18:30 – Gala East Models Awards, în Gradina Palas

Duminica, 2 octombrie 2022

Ora 12:00 – Casting modele One Models România, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi (sala Conferinte)
Ora 14:00 – „Meeting with you in the Mirror – Self Make Up Hour by Angelica Hutanu”, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi (sala Moldavia)

Evenimentul este organizat de Casa de Cultura a Studentilor din Iasi în parteneriat cu Academia Models, Primaria Municipiului Iasi si Palas Iasi.

Citește toată știrea

Festival de modă în weekend
Publicitate