Publicitate

Filmul live-action „Mica Sirena”, cu Halle Bailey si Melissa McCarthy în rolurile principale, ce reinterpreteaza muzicalul de animatie premiat cu Oscar, este cea mai vizionata premiera de film Disney de pe platforma Disney+, înregistrând 16 milioane de vizualizari în primele cinci zile de streaming.
Acest record pe Disney+ vine dupa un succes puternic al filmului regizat de Rob Marshall în cinematografe în aceasta vara.

„Mica Sirena” îi are în distributie si pe Javier Bardem, Daveed Diggs si Awkwafina si se numara printre cele mai bune zece filme ale anului 2023 la nivel mondial pâna în prezent, obtinând 570 de milioane de dolari în box office-ul global.

Filmul a fost apreciat de public, care i-a acordat rating „A” la CinemaScore si un scor de 94- pe Rotten Tomatoes. De asemenea, lansarea filmului a propulsat în rândul publicului si filmele de animatie Mica Sirena disponibile pe Disney+.

Clientii noi si cei care se reaboneaza ce doresc sa se bucure de filmul „Mica Sirena” se pot abona la Disney+ pentru 6,99 lei/ luna timp de trei luni, accesând www.disneyplus.com pâna la 20 septembrie. O vizionare este definita ca timpul total de streaming împartit la durata de rulare.

Citește toată știrea

Filmul „Mica Sirenă”, record de 16 milioane de vizualizări în primele cinci zile de streaming
Publicitate