Publicitate

Florin Cîtu a declarat, miercuri, despre demisia de la sefia Senatului, ca presedintele partidului si secretarul general i-au cerut demisia si ca i s-a spus ca i s-a retras sprijinul partidului. El a precizat ca nu a vrut sa îi puna pe colegii lui senatori în situatia penibila sa voteze unii dintre ei împotriva conducerii partidului.
”Presedintele partidului si secretarul general mi-au cerut demisia, mi s-a spus ca mi s-a retras sprtijinul partidului, este o functie politica, binenteles ca în aceste conditii, nu am vrut sa îi pun în situatia penibila sa voteze unii dintre ei împotriva conducerii partidului si am decis, am luat aceasta decizie personal, repet, pentru a nu crea probleme Partidului National Liberal”, a afirmat Cîtu, dupa sedinta. 

El a precizat ca întotdeauna l-a interesat imaginea PNL. ”Pentru a nu-i face pe colegii mei, de a-i pune pe colegi în situatia penibila de a vota împotriva”, a completat el. 

Florin Cîtu a aratat ca declaratiile sale sunt aceleasi de ani de zile, ”împotriva unor masuri care fac rau românilor”. 

”Binenteles ca acele masuri vin de la PSD, asta este problema, dar sunt masuri care eu consider ca fac rau românilor, eu consider ca PNL trebuie sa stea aproape de antreprenori, de sectorul privat, iar masurile care vin împotriva lor întotdeauna le-am considerat nocive”, a explicat Cîtu. 

Întrebat ce va face în continuare, Cîtu a aratat ca va face politica. ”Politica, exact ce am facut si înainte. Acestea sunt functii pe care le primesti în urma unei activitati pe care o ai, activitatea de senator, functia nu este pe viata”, a aratat el. 

Citește toată știrea

Florin Cîţu dezvăluie motivele pentru care a ales să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate