Publicitate

Fortele ruse si pro-ruse ar fi intrat sâmbata în Lisciansk, iar „lupte de strada” au loc acum în orasul de lânga Severodonetk, un punct strategic în estul Ucrainei care este pe cale sa fie cucerit de Moscova, au declarat separatistii, potrivit AFP.
„Militia Republicii Populare Lugansk si armata rusa au intrat în orasul Lisiciansk. Unele sedii si fabrici din oras au fost deja luate. Lupte de strada au loc acolo acum”, a declarat un reprezentant al separatistilor pro-rusi, locotenent-colonelul Andrei Marochko, pe Telegram.

Informatia nu a putut fi confirmata din surse independente.

Fortele rusesti au ca prioritate încercuirea trupelor ucrainene în Lisiciansk si o ofensiva la scara larga asupra Sloviansk – ISW
Fortele ucrainene îsi vor mentine probabil apararea în jurul Lisiciansk, vor continua sa epuizeze trupele rusesti dupa caderea Severodonetk-ului si vor ocupa terenuri mai înalte în Lisiciansk, ceea ce le-ar putea permite sa respinga atacurile rusesti pentru o perioada de timp, daca rusii nu reusesc sa le încercuiasca sau sa le izoleze, spune Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) în ultimul sau raport. 

Citește toată știrea

Forțele ruse și pro-ruse ar fi intrat în Lisciansk (separatiști)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate