Publicitate

Fortele rusesti si fortele separatiste din regiunea Donetk au suferit pierderi grele, potrivit oficialilor britanici din domeniul informatiilor, transmite BBC. Fortele rusesti se concentreaza pe cucerirea întregului oras vecin Lugansk, urmarind sa încercuiasca orasul Lysychansk, spun liderii ucraineni. 
Potrivit acestora, Rusia are ca obiectiv desfasurarea unui numar mare de unitati de rezerva în estul Donbasului, la Donetk si Lugansk.

Potrivit estimarilor oficialilor, numai militia din Donetk a pierdut 55- din fortele sale initiale.

 Fortele rusesti se concentreaza pe cucerirea întregului oras vecin Lugansk, urmarind sa încercuiasca orasul Lysychansk, spun liderii ucraineni. Seful regional Serhiy Haidai a declarat ca în oras au avut loc „distrugeri colosale”.

El a declarat ca situatia din orasul-sora Severodonetsk este „infernala” si l-a citat pe primarul orasului, care a declarat ca acolo au ramas aproximativ 7.000-8.000 de civili.

Serviciile de informatii militare britanice au declarat ca este foarte probabil ca Rusia sa aiba ca obiectiv desfasurarea unui numar mare de unitati de rezerva în estul Donbasului ucrainean, format din Donetk si Luhansk.

Citește toată știrea

Forţele ruseşti din regiunea Doneţk au suferit pierderi grele, potrivit oficialilor britanici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate