Publicitate

O partida de vânatoare se putea încheia tragic într-o padure din judetul Iasi. Un barbat de 62 de ani, fost politist, a fost la un pas de moarte dupa ce a fost împuscat accidental de un partener de vânatoare. Victima a fost transportata la spital si dusa direct în sala de operatie, potrivit newspascani.
Victima este Ioan Ciurila, fost comisar în cadrul Biroului Economic al Politiei Pascani.  Barbatul, în vârsta de 62 de ani, se afla la o partida de vânatoare, pe fondul de la Stolniceni-Prajescu. La un moment dat, se banuieste, lucru care înca nu a fost confirmat, ca arma unui vânator s-a descarcat din greseala provocându-i fostului comisar leziuni la nivelul bratelor si abdomenului. Ioan Ciurila a fost transport la Compartimentul de Primiri Urgente, din cadrul Spitalului Municipal Pascani.

Pe fir a  intrat Politia Criminalistica, Garda Forestiera si alte institututii abilitate sa verifice cazul. Newspascani.com a încercat sa obtina un punct de vedere din partea lui Pavel Budeanu, seful filialei locale a Asociatiei Vânatorilor si Pescarilor Sportivi (AVPS) . ”Nu pot sa va spun nimic. Este Politia aici si îsi face treaba. Nu stiu ce împuscau, acum se împusca orice!”,  a spus acesta ca raspuns la întrebarea pentru ce fel de specii era organizata vânatoarea si daca întrunea toate conditiile legale.

  
”La data de 09.02.2024, ora 12.40 politia a fost sesizata prin apel 112 despre faptul ca la o activitate de vânatoare autorizata, organizata pe fondul cinegetic Stolniceni Prajescu, arma unui vânator, pe fondul manevrarii necorespunzatoare, s-ar fi descarcat accidental, ranind un alt participant. Persoana ranita a fost preluata de ambulanta si transportata la o unitate medicala pentru îngrijiri medicale. În cauza se efectueaza cercetari pentru clarificarea împrejurarilor în care s-a produs acest eveniment, urmând a fi dispuse masuri legale“, conform Biroului de Presa din cadrul IPJ Iasi.

 

Citește toată știrea

Fost polițist din Iași, împușcat la o partidă de vânătoare
Publicitate