Publicitate

Filiera greaca a fugii lui Oprescu. Fostul primar al Bucurestiului Sorin Oprescu apare pe pagina de urmariti general a Politiei Române în capul listei. Acesta nu a fost gasit la domiciliu dupa ce a fost condamnat definitiv la zece ani si opt luni de închisoare pentru infractiuni de coruptie. Înca de vineri, ziua condamnarii, informatii neconfirmate oficial, aparute în mai multe publicatii, au aratat ca Oprescu ar fi parasit România la finalul lunii aprilie a.c. prin Giurgiu si s-ar fi îndreptat spre Grecia. Alte informatii, tot „pe surse”, spun ca Grecia ar fi fost doar o escala spre o destinatie exotica si fara tratat de extradare cu România.
Daca Oprescu chiar a ales sa mearga în Grecia, ar fi putut fi gazduit de unul din prietenii sai, Valeriu Manolache. Acesta a fost consilier general PSD dupa 2012. Înainte de a fi consilier, s-a remarcat prin contractul de noua milioane de lei primit de firma sa în 2009, chiar de la Sorin Oprescu.

Potrivit unui articol din Cetateanul, „Dupa ce a primit, în anul 2009, contractul de noua milioane de lei pentru cadastrarea spatiilor verzi din Bucuresti, în anul urmator Valeriu Manolache achizitioneaza o casa de vacanta cu teren aferent în Grecia. În presa de scandal au aparut fotografii cu Valeriu Manolache pe un vas de lux din Grecia, insinuându-se ca acestea ar fi de fapt ale prietenului sau, Sorin Oprescu. Acest lucru nu a fost dovedit cu probe.”

Cititi materialul integral pe defapt.ro

Citește toată știrea

Fostul primar Sorin Oprescu, condamnat definitiv, ar fi părăsit România pe filiera greacă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate