Publicitate

Hansi Flick, fostul selectioner al Germaniei, urmeaza cursuri de limba spaniola, cu speranta ca va fi viitorul antrenor al echipei de fotbal FC Barcelona, informeaza cotidianul german Bild.
În vârsta de 58 de ani, Flick este în prezent liber de contract dupa despartirea de nationala tarii sale. El a pregatit anterior formatia Bayern Munchen, cu care a reusit tripla campionat-Cupa Germaniei-Liga Campionilor în 2020.

Actualul antrenor al echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a anuntat recent ca a decis sa renunte la functie dupa încheierea acestui sezon.

„Pe 30 iunie voi parasi banca tehnica, este o decizie pe care am luat-o cu presedintele clubului, cu stafful. Cred ca situatia merita o schimbare de curs si de calitate. Plecarea mea sper ca va linisti lucrurile, vad ca este o mare tensiune la echipa, iar asta se cunoaste în timpul jocului. Nu putem continua asa”, a declarat Xavi la sfârsitul lunii trecute, dupa esecul suferit pe teren propriu de Barca în partida cu Villarreal (scor 3-5).

FC Barcelona, detinatoarea titlului în La Liga, ocupa în prezent locul al treilea în clasament, la opt puncte de liderul Real Madrid. În cursul lunii ianuarie, echipa catalana a fost eliminata din Cupa Spaniei de Athletic Bilbao, dupa ce fusese învinsa de „eterna rivala” Real Madrid în finala Supercupei Spaniei, la Riad.

În afara lui Hansi Flick, pe lista presedintelui clubului FC Barcelona, Joan Laporta, se mai afla italo-brazilianul Thiago Motta si mexicanul Rafa Marquez, conform presei spaniole.

Bild mai scrie ca Deco, directorul sportiv al Barcei, l-a contactat pe Flick, în numele lui Laporta, pentru a-l informa ca se afla pe lista scurta a candidatilor pentru postul de antrenor al echipei catalane. AGERPRES

Citește toată știrea

Fotbal: Hansi Flick învaţă spaniola, cu speranţa că va fi noul antrenor al echipei FC Barcelona
Publicitate