Publicitate

Echipele de juniori ale Politehnicii Iasi continua sa navigheze prin subsolurile clasamentelor principalelor competitii juvenile interne.
În Liga de Tineret, echipa pregatita de Adi Cotan se situeaza pe locul X în ierahia Seriei Est, serie în care joaca 12 echipe, la fel ca în Seria Vest. Poli are 4 puncte, unul mai mult decât ultimele doua clasate, FC Botosani si LPS Iolanda Balas Sotter Buzau. În ultimul meci disputat de ieseni, la finalul saptamânii trecute, în etapa a V-a, Poli a remizat acasa, 2-2 cu CSA Steaua Bucuresti. Lider în serie este FCSB, cu maximum de puncte, 15.

În Liga Elitelor U 17, formatia antrenata de Bebe Manole ocupa tot antepenultima pozitie a ierarhiei Seriei Est. Asta desi Poli nu a acumulat vreun punct, situatie în care se afla si Dinamo si LPS Buzau, care sunt situate pe ultimele locuri. Duminica trecuta, în runda a V-a, Poli a pierdut acasa, 0-1, cu Steaua, care are maximum de puncte si e pe locul II, dupa Farul Constanta. Fara punct pierdut în Seria Est (care are tot 12 echipe, la fel ca Seria Vest) este si FCSB, care are însa un meci mai putin disputat.

În etapa a VI-a a competitiilor amintite, echipele Politehnicii vor juca mâine, la Bucuresti, cu Sport Team. Gazdele sunt situate pe pozitia a VII-a, cu 5 puncte, la Liga de Tineret si a V-a, cu 10 puncte, la Liga Elitelor U 17.

În alta ordine de idei, antrenorul Adrian Kerezsy, care a fost demis de Rapid Brodoc dupa ce echipa vasluiana a pierdut în primele trei runde ale Ligii a III-a, în care a încasat opt goluri (sase în cele doua dispute de pe teren propriu) si nu a marcat niciunul, va antrena o grupa de copii la Poli. Kerezsy, detinator al licentei A, va încasa un salariu net de 2.600 de lei, cu 300 de lei mai mare fata de antrenorii de la Centru care au licenta B. Tehnicienii care lucreaza la cele mai mari grupe de juniori ale Politehnicii au sporuri fata de salariile amintite. Cel mai mare spor este încasat de  Cotan, detinator al licentei B, 1 000 de lei net.

Citește toată știrea

Fotbal juniori – Politehnica e printre codaşele clasamentelor. Antrenorul Kerezsy, plâtit mai bine decât omologii din ţară
Publicitate