Publicitate

Meci în etapa a XXVI-a din Liga I
 

86-Dumiter trage de la 16 m, prinde Ailenei

82-lovitura libera de la 20 m pozitie buna pentru oaspeti. Ciobanu trage mult peste poarta

69-Marchioni, sut telefonat de la 18 m

55-reluare defectuoasa Allanzinho, la un corner

45+1: se analizeaza un presupus hent în careu al lui Popescu la centrarea lui Todoroski. Nu se acorda penalty pentru Iasi

32-Nemec, din pasa lui Florea, trimite cu capul în plasa, dar era în afara jocului

29-Kabran sult la coltul lung din apropiere retinut de portar care rezolva si un ”telefon” de la Marchioni

22-sut periculos în diagonala de pe stânga de la 18 m., plonjeaza Ailenei

19- actiune rapida a Iasului, Bettayeb rateaza pasa

18-momente bune ale oaspetilor. O centrare a lui Florea nu ajunge la Popescu. Iesenii ating rar mingea

9-minge periculoasa pentru Harrison, în careu. Crepulja salveaza trimitând la portar

Formatiile de start

Poli: Ailenei – Todoroski (71-Martac), Bouhenna, Samayoa. Stefanovici – Jatoba, Marchioni, Harrison (63-Bus), Saghiri (71-Bordeianu) – Bettaieb (63-Gheorghita), Kabran (53-Allanzinho). Antrenor: Leo Grozavu

Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Turda,Boboc – Cascin (89-Droppa)i, Krepulja –  Florea, (65-Carnat), Radut (76-Ciobanu) , R. Popescu (65-Andrei), – Nemec (65-Dumiter). Antrenor:  Nicolae Dica.

Arbitru: Iulian Calin

Cartonase galbene: Bordeianu, Ailenei / Cascini

……………………..

Dupa ce au avut un parcurs modest în sezonul de toamna, ilfovenii calca strâmb rau si în acest an, când au remizat, cu mare sansa, pe teren propriu, cu doua echipe accesibile, Otelul Galati si FC Hermannstadt, si au fost dezmembrati la Cluj, de CFR, 4-1. Esecul din Ardeal a dus la demiterea unei banci tehnice al carei cap, Ilie Poenaru, nu avea licenta PRO si a generat o noua numire ciudata, Nicolae Dica. Adica antrenorul care a condus pe FCSB spre esecuri acasa cu scoruri de 1-5 sau 0-5, a dus spre prapastie pe FC Arges si CS Mioveni si a rezistat doar cinci meciuri la FC U 1948 Craiova. De altfel, la primul meci cu Dica pe banca, luni, FC a aratat groaznic în disputa cu sibienii.

În plus, nu trebuie trecuta cu vederea nici subtirimea lotului adversarului de azi al Politehnicii, care are o multime de jucatori de baza trecuti de 30 de ani (Jesus Fernandez, Matricardi, Armas, Aliji, Crepulja, Droppa, Rata, Radut, Nemec, Florea) si un mijlocas, Andrei Ciobanu, titularizat rapid dupa ce la Iasi a jucat foarte putin.

Pe lânga faptul ca oaspetii sunt slabi, Poli mai are o multime de atuuri pe care ar trebui sa le puna în valoare: starea de prospetime (iesenii au trei zile în plus de odihna dupa ultima etapa), avantajul terenului propriu, încrederea data de victoria cu 2-1 obtinuta în tur, la Voluntari, teoretica sete de revansa a jucatorilor, unii dintre putinii de prima liga care au toate drepturile la zi, posibilitatea de a se desprinde la trei puncte de FC, cu care acum e la egalitate, pe locurile de baraj etc.

Asadar, o multime de motive care alimenteaza optimismul fanilor ieseni, satuli de esecuri umilitoare sau victorii chinuite ale trupei lor de suflet, care are conditii excelente.

Citește toată știrea

FOTBAL. LIVE TEXT: Poli Iași-FC Voluntari. 0-0 rezultat final al unui meci foarte slab
Publicitate