Publicitate

Politehnica Iasi a mai facut o afacere cu Gigi Becali, patronul FCSB. Clubul iesean a renuntat recent la cele 15 procente la care avea dreptul dintr-un transfer al portarului bucurestenilor, Stefan Tîrnovanu, în schimbul a 150 000 de euro plus TVA, adica circa 180.000 de euro. Reamintim, în septembrie 2019, Politehnica l-a cedat pe Tîrnovanu la FCSB pentru 200.000 de euro si 15- dintr-un transfer ulterior. Cu banii luati acum, Iasul a obtinut 350.000 de euro plus TVA de pe urma portarului format în propria pepiniera.
Becali a demarat negocierile cu Poli pentru achizitionarea celor 15 procente amintite dupa ce pe adresa FCSB au aparut mai multe solicitari de transfer pentru Tîrnovanu, „ros-albastrii” lasând de înteles ca-l pot vinde pe portar cu 3 milioane de euro. Poli, care sustine ca are nevoie sa acopere o restanta presanta de circa 600.000 de euro pâna la finalul sezonului, bani care nu pot fi decontati din fondurile primite de la municipalitate, a acceptat oferta lui Becali si pentru ca nu crede în posibilitatea ca fotbalistul sa fie vândut cu suma vehiculata.  Daca FCSB îl vinde pe Stefan cu 1.000.000 de euro, Politehnica va încasa suma la care avea dreptul conform contractului initial. Daca portarul va fi vândut cu bani mai multi, Iasul va iesi în pierdere.

În alta ordine de idei, campania consistenta de transferari dusa în aceasta vara de Politehnica Iasi si culoarul excelent avut pentru promovare a creat ceva emulatie în rândul suporterilor „alb-albastri”. Desi este perioada concediilor, ieri, cu câteva zile înainte de primul meci oficial al stagiunii 2022-2023 pe teren propriu, care va avea loc sâmbata, în compania echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Poli vânduse circa 250 de abonamente. Cu aproape 100 mai mult fata de sezonul trecut, când Iasi a avut doar 168 de abonati.

Abonamentele pentru sezonul în curs mai pot fi achizitionate si în perioada urmatoare, la urmatoarele preturi: 19,45 lei la peluze; 90 de lei la tribunele A si B; 160 de lei la tribunele 0A si 0B; 400 de lei la tribuna 0; 2 500 lei la fotoliile de la tribuna 0; 3 500 lei la loja închisa si climatizata de la tribuna 0; 8 000 lei la tribuna oficiala. Ultimele trei tipuri de abonamente ofera abonatilor si protocol si garantarea unui loc de parcare gratuit, pe bitumul din zona terenurilor de antrenament.

În ceea ce priveste preturile biletelor de intrare la partidele gazduite de „Emil Alexandrescu”, acestea vor fi 10 lei, atât la tribunele A si B, cât si la peluze.

Disputa dintre Poli si Viitorul Pandurii, de poimâine, va începe la ora 11:00.

Citește toată știrea

FOTBAL – Surpriză: 180 000 de euro de la Gigi Becali pentru Poli Iaşi. O afacere mai veche
Publicitate