Publicitate

Ciprian Paraschiv va fi din nou supervizorul unui meci international de fotbal de mare impact. Astazi, fostul capitan de echipa al Politehnicii Iasi, care a fost presedinte executiv la Poli pâna la începutul lunii august, va oficia la un duel de maxima importanta din grupa E a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2024, Polonia – Cehia.
Cu 10 puncte, gazdele, care sunt pe locul III, vor sa ajunga din urma echipele fruntase, Albania (13 p) si Cehia (11 p), pentru a se califica dintr-o grupa în care si Moldova, care are 9 puncte si e pe IV, are sansa ei.

Disputa de la Varsovia va aduce pe teren numeroase staruri de prima mâna, în frunte cu atacantul polonez Robert Lewandowski. Pe lânga vedeta de la Barcelona, Paraschiv va observa si numerosi jucatori care evolueaza în primele esaloane din celelalte patru cele mai tari campionate din lume, Anglia, Italia, Franta si Germania.

Singurul iesean de pe lista observatorilor internationali a mai oficiat la numeroase alte jocuri din competitii de prim rang organizate de UEFA.

Astfel, numai în ultimele doua luni, forul fotbalistic european l-a delegat pe Ciprian Paraschiv la partidele Irlanda – Olanda si Lituania – Ungaria, din preliminariile Euro 2024, la confruntarea FC Toulouse (Franta) – LASK Linz (Austria), din grupele Europa League, precum si la meciul dintre Celtic Glasgow si Atletico Madrid, din grupele Champions League. 

Citește toată știrea

FOTBAL – Un ieşean este observator la un meci în care joacă Lewandowski şi alte staruri de milioane de euro
Publicitate