Publicitate

Fostul presedinte al SUA, Donald Trump, a postat o fotografie bizara pe retelele sociale, întrebându-si fanii daca ei cred ca seamana cu Elvis Presley, transmite Insider. Trump a postat sâmbata pe Truth Social, un colaj din doua fotografii, una cu el, iar cealalta cu Elvis Presley.
El a scris: „De atâtia ani, oamenii au spus ca Elvis si cu mine aratam la fel. Acum, aceasta poza circula peste tot. Ce credeti?” Nu este clar ce l-a facut sa posteze acea fotografie, dar fostul presedinte s-a asemanat adesea cu figuri istorice proeminente, inclusiv Nelson Mandela, Abraham Lincoln si chiar faimoasa pictura Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, potrivit digi24.
Now, the delusional ‘emperor who has no clothes’ thinks he’s the ‘KING’.Donald Trump is Fat Elvis … WITHOUT THE TALENT!!!#TakingDownTrump pic.twitter.com/616TcpeHyR— Chris Garza (@martyandchris) February 4, 2024
Mai multe persoane l-au ironizat pe Trump pentru postare. Strategul democrat Johnny Palmadessa a pus la îndoiala starea de sanatate a lui Trump. „Donald Trump are în mod clar dementa”, a scris el, pe X Palmadessa a enumerat o serie de gafe pe care Trump le-a facut în campania electorala, inclusiv vorbind despre fostul presedinte Barack Obama ca si cum ar fi înca în functie. „El doar s-a comparat cu Elvis pentru ca el crede ca arata la fel. Trebuie sa caute ajutor”, a spus Palmadessa.

Unii utilizatori de pe platforma lui Trump, Truth Social, au fost de acord cu fostul presedinte, desi altii l-au luat peste picior, editând la rândul lor fotografii pentru a-i compara fata cu cea a lui Adolf Hitler. Presedintele Joe Biden a declarat sâmbata ca aceasta a fost „cea mai ciudata campanie în care a fost implicat vreodata”. El l-a criticat dur pe Trump, spunând ca comportamentul sau este „chiar mai rau” decât atunci când a candidat ultima data în 2020.

 

Citește toată știrea

FOTO „Clar are demență”. Fotografia bizară postată de Trump pe internet. Și-a întrebat fanii dacă seamănă cu Elvis Presley
Publicitate