Publicitate

Pe Facebook s-a bucurat de multe like-uri postarea unei doamne/domnisoare. Alaturi de fotografia de mai sus dânsa a scris: “Plaja inaugurata azi… Neoficial”. Daca nu se vede suficient de bine, va spunem noi: este o persoana care s-a strecurat dincolo de garduri si s-a întins la soare, pe nisipul de pe malul Somesului.
Este adevarat, plaja din Grigorescu arata din ce în ce mai bine. Este o portiune care s-a extins cu ocazia proiectului „Rethinking Somes”. În zona de peste Somes de parcurile Rozelor si Iuliu Hatieganu este o zona de peste 200 de metri liniari cu nisip; latimea plajei trece de zece metri în unele locuri. Daca ati vizitat plaje de pe malul unor mari stiti ca se poate si mai rau decât în Grigorescu; doar ca aici suntem pe malul unui râu.

Fotografiile sunt de astazi si arata ca “Mamaia Clujului” este aproape gata. Pâna sa intre acolo oamenii, se vor bucura probabil pisicile vagaboande.Întreg obiectivul de investitii se întinde pe o suprafata de aproximativ 146.500 mp si cuprinde malurile intravilane ale Somesului în zona în zona adiacenta parcurilor Rozelor si Iuliu Hatieganu, dar si a strazilor Paul Ioan, 1 Decembrie 1918, Plopilor, Gavril Muzicescu, Sigismund Toduta, Splaiul Independentei, Mamaia, Dragalina. Proiectul continua în zona parcurilor Feroviarilor si Armatura.

Mai mult, pe media9

Citește toată știrea

FOTO Clujul își face o ”Mamaia” pe malul Someșului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate