Publicitate

Cauti un loc atipic, frumos, unde sa te mai relaxezi si unde sa-ti mai tragi sufletul alaturi de cei dragi? Îti aratam acum o locatie mai putin stiuta, dar tare frumoasa, care te va scoate din rutina ta de zi cu zi. Hai sa vizitam împreuna Village By the Lake, locul unde vei fi impresionat de natura si de ingeniozitatea constructiei!
Ai ajuns pâna acum la lacul Tarnita? Daca nu, poate fi o idee buna pentru zilele acestea. Vrei sa iesi din tipare si sa vezi si altceva? România are multe locuri deosebite sa-ti ofere. Despre unul dintre ele vorbim chiar acum. Este poate cel mai instagramabil restaurant de la noi, aflat chiar pe malul lacului Tarnita. Este aer curat, liniste si relaxare cât cuprinde.

,,Villake by the Lake’’ este conceput ca un mic sat plutitor, cu domuri ireal de pitoresti, mai ales la lasarea serii când sunt luminare, aflate pe un poton de lemn, unde poti lua cina si poti admira culorile apusului reflectându-se în apa. Pe lânga mâncarea tare buna, daca vii aici trebuie sa stii ca poti face si alte activitati. Te poti plimba cu bicicleta electrica pe lac, poti face plaja daca vremea este buna, te poti rasfata cu un pahar de vin fiert sau poti face drumetii în padurea de pe marginea lacului.

Mai mult, pe calatorinbascheti

Citește toată știrea

FOTO Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, despre care nu ai crede că e în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate